Προγραμματικές θέσεις

Σκοπός μας και στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

Καθαριότητα

Θέλουμε μια πόλη καθαρή. Αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας, πλύσιμο – απολύμανση των κάδων και αντικατάσταση των παλαιών. Συνέχιση του προγράμματος ανακύκλωσης – κομποστοποίησης.

Χωματερή

ΟΧΙ στην επέκταση της χωματερής στο λατομείο Μουσαμά. Απομάκρυνσή της από τη Δυτική Αττική.

Αθλητισμός

Ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού με προτεραιότητα στις ακαδημίες και τα νεανικά τμήματα – Αποπεράτωση Δημοτικού Σταδίου. Συντήρηση και ΣΩΣΤΗ διαχείριση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας. Κατασκευή στεγάστρων σε τουλάχιστον τρία ανοιχτά γήπεδα καθώς και κατασκευή ανεμοφρακτών. Μέσα στα πλαίσια διαμόρφωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο λατομείο Γρηγορίου, προβλέπεται η δημιουργία σύγχρονου αθλητικού πολυχώρου και νέου κολυμβητηρίου, με περιμετρικές διαδρομές (για ποδήλατο, τρέξιμο, περπάτημα) πράγμα που θα συμβάλει τόσο στην αθλητική, όσο και στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Ποικίλο Όρος

Αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος των διεκδικήσεων στο Ποικίλο Όρος. Η τωρινή διοίκηση με την απραξία της και την απειρία της, τίναξε στον αέρα όσα είχαμε κερδίσει με τους αγώνες μας στη διάρκεια της θητείας μας και κατέστησε εκ νέου τη Μονή Λαμίας πρωταγωνιστή, με διαφαινόμενο κίνδυνο την οικοπεδοποίηση του βουνού.

Υγεία

Υγεία

Ολοκληρωμένο δίκτυο φροντίδας για όλους τους συμπολίτες μας και ειδικά για τις ασθενέστερες ομάδες. Δωρεάν ετήσιος καρδιολογικός έλεγχος όλων των μαθητών της Πετρούπολης (Πρόγραμμα «Φειδιππίδης») – επαναλειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων – ενίσχυση και βελτίωση του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» – πρόσβαση στο Αττικό νοσοκομείο μέσω της οδού Τεμπών

Παιδεία

Παιδεία

Κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού. Βάψιμο και σωστή συντήρηση ΟΛΩΝ των σχολείων.

Πολιτισμός

Πολιτιστική αναγέννηση στον Δήμο μας. Επανασχεδιασμός και επαναπροσδιορισμός του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ, με σκοπό η Πετρούπολη να αποτελέσει και πάλι τόπο Πολιτισμού και Τέχνης.

Κοινωνική πολιτική

Κοινωνική πολιτική

Εφαρμογή προγραμμάτων για την ανακούφιση των ασθενέστερων οικονομικά συμπολιτών μας.

Αδέσποτα

Αδέσποτα

Θα συνεχίσουμε το έργο που πρώτοι εμείς είχαμε αρχίσει το 2002 σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία της πόλης μας, για στειρώσεις, θεραπείες και εμβολιασμούς των αδέσποτων και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τους χώρους φιλοξενίας τους.

Τεχνικά έργα

Τεχνικά έργα

Κατασκευή Δημαρχείου (απόλυτη προτεραιότητα). Είμαστε ο μοναδικός Δήμος ο οποίος στερείται Δημαρχείο – δημιουργία 2ου ΚΕΠ στο Νησάκι – συνέχιση της οδού Σκουφά (σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου) – πρόσβαση στην Αττική οδό επίσπευση έλευσης του μετρό στην πόλη μας – κατασκευή αγωγών ομβρίων – ανακατασκευή πεζοδρομίων – ενοποίηση της Στρογγυλής Πλατείας με το Δημαρχείο στον Βοτανικό Κήπο και τον Άγιο Δημήτριο.

Νέες Τεχνολογίες

Νέες Τεχνολογίες

Κάλυψη Wi-Fi σε όλη την πόλη – έξυπνα Mini Bus – έξυπνος φωτισμός – σύστημα πληροφόρησης με ATM.

Διαφάνεια

Διαφάνεια

Ενημέρωση των πολιτών για την πορεία των οικονομικών του Δήμου μέχρι και το τελευταίο ευρώ (Σήμερα οι πόρτες είναι κλειστές).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print